Over Speciaalgroen activiteiten

In de natuur De naam en het logo... het verhaal achter Speciaalgroen activiteiten

Over Karin Burki.

Speciaal

“op een positieve manier anders dan het andere”

“nergens anders mee te vergelijken”

“Afwijkend, Apart, Bijzonder, Eigen, Exceptioneel, Exclusief, Extra, Particulier, Singulier, Specifiek, Uitzonderlijk; Bepaaldelijk, Bijzonderlijk”

De definities die zijn te vinden op internet, hierboven omschreven geven u het beeld van de persoon achter Speciaalgroenactiviteiten. Speciaal, onderscheidend apart, extra willen inzetten en op zoek willen gaan, out of the box en durven afwijken van de gebaande paden. Durven staan voor wat je voelt en doet vanuit je passie op geheel eigen wijze, geen kopie gedrag of de makkelijke weg bewandelen. Zo wil ik mijn natuurbeleving en activiteiten, adviezen en dagbesteding of tijdelijke projecten/ inhuur naar de klanten toe brengen. Vanuit mijn eigen speerpunten en vanuit het hart en mijn passie voor het vak en de natuur. Iedere klant beleeft anders en wil anders beleven of kan door een beperking al dan niet genoodzaakt zijn aangepast te beleven. Voorop staat een fijne dagbesteding met de natuur, (begeleiding, workshop of advies) voor de klant. Het beleven, er mee werken brengt een grote meerwaarde, Speciaal voor de doelgroepen die anders zijn, apart en “afwijkend” in de maatschappij of het niet zelf kunnen of vinden dat het een meerwaarde heeft een natuurbeleving op maat aangeboden te krijgen. Speciaalgroenactiviteiten is speciaal door de onderscheidende manier van benadering en het aanbod.

Groen

Groen heeft een frisse nasmaak, iets wat ik wil nalaten na de uitvoering van een project bij de klanten. Het is een kalmerende en verfrissende kleur. Groen staat voor balans, rust, gezondheid en vernieuwing. Omdat groen veel voorkomt in de natuur, geeft het ons een gevoel van rust, gezondheid en veiligheid. Deze definities zijn de vertalingen die ik zelf heb ervaren en wil vertalen naar de klanten vanuit het hart en vanuit mijn passie. Tijdens de activiteiten staat deze beleving voorop om te zorgen voor een fijne, ontspannen en inspirerende natuurbeleving en of activiteit(en), op maat gesneden. Verfrissend, vernieuwend en veelzijdigheid zijn de mogelijkheden en combinaties die mogelijk zijn qua invulling van het project, de activiteit of workshop. Creatief, educatief, aroma, zien, horen en of voelen, totale beleving op maat. Speciaalgroen heeft een netwerk van creatieve mensen die werken vanuit hun passie om indien wenselijk te betrekken bij projecten in de vorm van helpende handjes. Groen staat ook voor mijn ervaring en beleving als gediplomeerd natuurgids van IVN (instituut voor natuur en educatie) . Mijn vrijwilligerswerk als natuurgids bij IVN en vrijwilligerswerk bij Natuurmonumenten voor de jeugd. Geweldig om anderen te kunnen enthousiasmeren en te zien genieten! Mijn passie! Mijn innerlijke rijkdom!

Logo

Speciaal Een prachtige foto gemaakt door mijn lieve dochter (2011) tussen de bollenvelden in de omgeving van Lisse. Deze foto gaf mij toen de vertaling van Speciaal aan. De prachtige, onderscheidende maar krachtige gele tulp, te midden van alle andere rood/geel gerande tulpen. Zo mooi, zo onderscheidend en zo anders, zo Speciaal! Deze foto heeft altijd een Speciaal plekje en een betekenis gehad voor mij en geeft precies de achterliggende gedachten weer van Speciaalgroenactiviteiten. Iedereen is Speciaal en uniek en de moeite waard om je voor in te zetten!

© 2015 - 2019 Speciaalgroen activiteiten algemene voorwaarden links rechts

volg ons op...